DESPRE NOI

Oferim cele mai bune soluții de epurare a apei, nu sacrificați calitatea acolo unde aveți nevoie.

Obiectul de activitate a companiei „INSTALVEST GRUP” este comercializarea sistemelor de epurare (stații de epurare, fose septice, separatoare de grăsimi, separatoare de hidrocarburi, stații de pompare, unități de flotație) si sisteme de stocare lichide (rezervoare, cuve de captare, cămine cu rupere de panta…).
statii-epurare-localitati-moldova

Sisteme de epurare

Stația de epurare a apelor uzate este o instalație construita sau adaptata pentru a reduce cantitatea de poluanți din apele uzate. Apelând buton „Mai mult” o sa va informați mai detaliat

MAI MULT

rezervor-apa-incediu-suprateran

Sisteme de stocare

Există multe sisteme  de stocare a lichidelor. Pot fi folosite pentru a lucra în diverse condiții climaterice, fiind multifuncționale și foarte vizate. Alegeți numai aceea de ce aveți nevoie. ..

MAI MULT

sisteme-agricultura-1st-cribe-romania

Sisteme agricole

Oferim fermierilor echipamente extrem de utile concepute pentru a vă ușura munca și a crește productivitatea. Alegându-ne ve-ți fi cu siguranța mulțumiți de produsele și serviciile noastre.

MAI MULT

lodki2

Ambarcațiuni

Bărci din fibră pentru pescuit și agrement. Acestea sunt pasiunea noastră, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită detaliilor acestei game de produse.
.

MAI MULT

Cum noi lucrăm

Oferim clienților noștri sfaturi gratuite cu privire la produsele noastre. Suntem responsabili pentru calitatea și rapiditatea livrării. De asemenea, compania noastră instalează și deservește stațiile noastre de epurare a apelor uzate.

Consultața gratuită

Sunați și consultați-vă cu experții noștri absolut gratuit.

Livrare rapidă

Depunem maximum efort pentru a livra în termen scurt produsele și serviciile noastre.

Comenzi speciale

Proiectam si fabricam produse in funcție de cerințele si necesitățile clienților.

Garanție

Produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, care vă vor rezista mult timp.

Profesioniști cu o experiență de peste 10 ani

Echipă noastră este formata din profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniul epurării si stocarii lichidelor. De asemenea, compania noastră instalează și asigura mentenanta stațiilor de epurare a apelor menajere. Personalul companiei activează eficient și dinamic, răspunzând clienților la toate solicitările de consultanță: ofertare, vânzare și montare. Avem un sistem de livrare bine stabilit, eficiența acestuia remarcându-se prin promptitudine și acuratețe.

Comandați un proiect incredibil chiar acum

Sunați-ne pentru a va consulta cu privire la proiectul dumneavoastră