Despre noi

Compania InstalVest GRUP

Suntem o echipa de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniu de epurare și stocare a lichidelor.

Cooperăm cu cele mai bune companii din domeniu epurării și stocării lichidelor. Care ne ajută să ne dezvoltăm și să ne îmbunătățim tehnologiile.

Achiziționăm cele mai bune materii prime pentru producția mărfurilor noastre. Oferim soluții eficiente pentru sistemele de epurare și stocare de lichide realizate din P.A.F.S (poliesteri armați cu fibră de sticlă). Acest material oferă calități deosebite, superioare celor folosite în mod tradițional în domeniu.

Experți cu o vastă experiență

Suntem profesioniști cu o experiență de peste 10 ani în domeniul stațiilor de epurare a apelor uzate.

Obiect de activitate

Obiectul de activitate companiei InstalVest GRUP este vânzarea, instalarea de instalații de epurare și sisteme de stocare.

Cea mai eficientă tehnologie

Cele mai moderne tehnologii permit obținerea celei mai înalte calități de curățare.

Cel mai bun partener

Cooperăm cu cea mai bună companie din domeniul „Criber NET România”. Ceea ce ne ajută să ne dezvoltăm și să ne îmbunătățim tehnologiile.

Cele mai bune materii prime

Achiziționăm cele mai bune materii prime pentru producția mărfurilor noastre. Vă oferim soluții eficiente pentru sistemele de epurare atât pentru case, cât și pentru blocuri individuale.

Calitate

Nu sacrificăm calitatea acolo unde contează. Suntem prima opțiune în domeniu sistemelor de epurare și stocare lichidelor.

Comandați un proiect individual chiar acum

Sunați-ne pentru a va consulta cu privire la proiectul dumneavoastră