Companie

logo-ivg

Compania Instalvest GRUP, este formată dintr-o echipă de profesionişti cu o experienţă de peste 8 ani în domeniul instalaţiilor. Personalul companiei activează eficient şi dinamic, răspunzînd clienților la toate solicitările de consultanță, ofertare – vânzare și montare. Sistemul de livrare este foarte bine pus la punct, eficienţa acestuia remarcându-se prin promptitudine şi acurateţe.

Compania Instalvest GRUP este distribuitor autorizat și exclusiv a produselor Criber NET România şi vă pune la dispoziţie soluţii eficiente pentru sistemele de epurare atât pentru case și blocuri individuale cât și sisteme complexe de stocare a lichidelor, tratare si epurare a apelor uzate.

Obiectul de activitate a companiei Instalvest GRUP este comercializarea si montarea sistemelor de epurare (fose septice, stații de epurare, separatoare de grăsimi, separatoare de hidrocarburi, stații de pompare, unități de flotație) și sistemelor de stocare (rezervoare, cuve de captare, cămine cu rupere de pantă).

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să stabileşti unde merită să investeşti şi unde poţi alege ceva mai avantajos. Nu compromite calitatea acolo unde contează. Deci, suntem prima opțiune în domeniul epurării apelor.